WELKOM BIJ DE GENERATIETUIN WIERDEN
Scroll naar beneden voor meer informatie

Ons bestuur

Miranda Scheffer - Voorzitter

Miranda Scheffer - Voorzitter

Mijn naam is Miranda Scheffer woonachtig in Wierden (Weuste), moeder van twee zoons (Bas en Coen), getrouwd met Peter en wij hebben hond Kai. Ik mag voorzitter zijn van de stichting de Generatietuin te Wierden. Begin 2015 ben ik een burgerinitiatief gestart en sinds eind augustus 2015 is dit de stichting de Generatietuin geworden. Mijn persoonlijke drive is: een bijdrage leveren aan een mooier, leuker, fijner en duurzamere samenleving. Dit wil ik graag uitdragen en mijn motto is: samen staan we sterk(er)! Tot ziens in de Generatietuin Wierden Met enthousiaste groet, Miranda Scheffer 06-54341621

Linda Teeuwissen - Secretaris

Linda Teeuwissen - Secretaris

Als redelijk nieuwe inwoner van Wierden kwam ik in juni 2015 via social-media in contact met de Generatietuin. Een oproep voor hulp sprak mij aan. Een enthousiast gesprek met Miranda verder wilde ik graag mijn organisatorische en administratieve hulp aanbieden. Neemt niet weg dat ik ook vieze handen krijg als we aan het klussen zijn hoor! Samen de natuur de helpende hand bieden en jong en oud (lees senior) weer buiten krijgen en samen leuke dingen doen, dat is wat ik hoop te bereiken met de Generatietuin. Komt u een handje helpen?

Gerrie Bruins - Penningmeester

Gerrie Bruins - Penningmeester

In april 2015 kwam ik in contact met de voorzitter, Miranda Scheffer en haar initiatief voor een generatietuin. Haar enthousiasme en gedrevenheid werkte erg aanstekelijk. Een project in de natuur voor iedere burger in Wierden. Dit samen op poten zetten trok mij wel. Na mijn werkzame periode in de zorg, had ik nog erg veel zin om mij in te zetten voor de maatschappij. Educatie over natuur voor jeugd, genieten van mooie bloemen en planten voor de ouderen, natuurlijke speelplek voor de jeugd, mensen uit verschillende lagen van de maatschappij samen brengen, dat is wat de generatietuin wil bieden. Om dit voor elkaar te krijgen, wil ik mij inzetten. Hopelijk u ook?